Herziening van de GUNAI elektrische fiets met dubbele motor

Herziening van de GUNAI elektrische fiets met dubbele motor

                                           ORDER GN68 HERE 

De GUNAI GN68 elektrische fiets is een krachtige machine ontworpen voor avonturiers. Hij is uitgerust met dubbele motoren van 1000 W die een gecombineerd vermogen van 2000 W leveren, waardoor hij met gemak steile heuvels en uitdagend terrein aankan. Het koppel van 2*80 N.M zorgt voor een sterk klimvermogen en de fiets kan een topsnelheid van 50 km/u bereiken. Met de optie om enkele of dubbele motormodi te gebruiken, kunnen rijders kiezen tussen maximaal vermogen of een langere levensduur van de batterij.

Batterij en bereik
De fiets wordt aangedreven door een 48V 17,5Ah Samsung-batterij die een rijbereik over lange afstanden van 40-50 kilometer in puur elektrische modus biedt, en een ondersteund rijbereik van 60-80 kilometer. De batterij is ontworpen met interne bescherming om te beschermen tegen overbelasting, overontlading, overstroom en kortsluiting, waardoor de veiligheid en een lange levensduur worden gegarandeerd. Het duurt 7-8 uur om de batterij volledig op te laden.

                                               ORDER GN68 HERE 

Comfort en ontwerp
Voor comfort is de GN68 voorzien van 26*3.0 dikke banden en schokdempers voor en achter die zorgen voor een stabiele en comfortabele rit over verschillende terreinen. Het volledige veersysteem absorbeert schokken effectief, waardoor lange ritten plezierig worden. Het frame van de fiets is gemaakt van een aluminiumlegering, wat duurzaamheid biedt en het gewicht beheersbaar houdt. Hij is geschikt voor rijders tussen 165 en 195 cm lang en kan een maximale belasting van 150 kg aan.

De GUNAI GN68 elektrische fiets is een robuuste en veelzijdige optie voor wie op zoek is naar kracht, bereik en comfort in een e-bike. Met zijn sterke dubbele motoren, batterij met lange levensduur en volledige vering is hij zeer geschikt voor verschillende terreinen en rijomstandigheden. Hij onderscheidt zich van zijn soortgenoten en biedt een uitstekende optie voor serieuze e-bike-liefhebbers.

                                                ORDER GN68 HERE 

Tagasi blogisse

Jäta kommentaar

Pange tähele, et kommentaarid tuleb enne avaldamist kinnitada.