ADO A20+ Elektrische Fiets Evaluatie

ADO A20+ Elektrische Fiets Evaluatie


De ADO A20+ elektrische fiets is erkend om zijn geavanceerde functies en wordt beschouwd als een nuttige en welvarende lichtgewicht opvouwbare elektrische fiets, geschikt voor verschillende terreinen en rijders van verschillende lengtes. Hier is een uitgebreide review gebaseerd op de verzamelde informatie

BESTEL NU MET EXTRA KORTING

Ontwerp en bouw


Frame: De ADO A20+ is gemaakt van een aluminiumlegering en is zowel licht als duurzaam, met een nettogewicht van 21 kg en een maximaal laadvermogen van 120 kg .
Opvouwbaarheid: Het heeft een snel opvouwbaar ontwerp voor eenvoudig transport, waardoor het handig is om mee te nemen in de kofferbak van je auto.
Kleur en structuur: Hij wordt geleverd in een strak zwart-wit kleurenschema met een mooie structuur .
Prestaties
Motor: Uitgerust met een 350W borstelloze versnelling DC motor, kan de ADO A20+ een topsnelheid van 35 km / h bereiken wanneer ontgrendeld .
Batterij: Hij is uitgerust met een 10,4 Ah Li-ion batterij, die een maximale afstand van 80 km biedt en snel opladen binnen 4-6 uur ondersteunt.
Werkingsmodi: De fiets biedt drie werkingsmodi, waaronder puur elektrisch, trapondersteuning en handmatig .
Snelheid en actieradius: Het elektrische bereik is ongeveer 50 km, terwijl het ondersteunende bereik ongeveer 80-100 km is .
Transmissie: De fiets heeft een Shimano 7-versnellingsbak, voor een soepele rijervaring.
Comfort en veiligheid
Schokdemping: De fiets heeft een dual model voorvork en zadelbuis schokdemper voor een comfortabele rit .
Banden: Hij wordt geleverd met 20-inch rubberen opblaasbare wielen die geschikt zijn voor verschillende terreinen .
Remmen: De ADO A20+ is uitgerust met dubbele schijfremmen voor en achter voor betrouwbare stopkracht .

Extra functies

LCD-scherm: Een LCD-scherm op het stuur geeft essentiële fietsinformatie, zoals snelheid, batterijniveau en afgelegde afstand.
USB Oplaadpoort: Een USB-poort en smartphonehouder zijn beschikbaar, zodat je apparaten kunt opladen tijdens het fietsen .
Veiligheidsmanagement: De fiets is beveiligd tegen oververhitting, kortsluiting, te hoge stroomsterkte, te lage spanning en overlading.
BESTEL NU MET EXTRA KORTING

Ervaringen van klanten


After-sales ondersteuning: ADO biedt professionele after-sales ondersteuning en staat bekend als geduldig en behulpzaam bij het oplossen van problemen .
Garantie: ADO biedt 10 jaar garantie op het metalen frame en 1 jaar garantie op andere onderdelen, samen met levenslange technische ondersteuning .

Voordelen

Lichtgewicht en draagbaar dankzij het opvouwbare ontwerp.
Hoger motorvermogen vergeleken met veel concurrenten.
Verstelbare hoogte en ergonomisch ontwerp voor meer comfort.
Verbeterde veiligheidsfuncties en betrouwbare aftersales ondersteuning.

Nadelen

Sommige gebruikers hebben gemeld dat de batterij sneller moet worden opgeladen dan verwacht.
De sleutelgatpositie onder het frame voor het vergrendelen van de accu kan lastig zijn.

Conclusie

De ADO A20+ is een echte aanrader voor zijn combinatie van prestaties, comfort en gemak. Hij valt op door zijn krachtige motor, indrukwekkende snelheid en extra praktische functies. Met een concurrerend prijspunt en een robuuste after-sales service biedt de ADO A20+ een uitzonderlijke waarde voor wie zich in de wereld van de e-bikes waagt.

Opmerking: Prestatiecijfers zoals actieradius en snelheid kunnen variëren afhankelijk van gewicht, terrein en andere rijomstandigheden.

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.