ADO A20+

ADO A20+

ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΕΤΕ ΤΏΡΑ ΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΈΚΠΤΩΣΗ

REVIEW ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ADO A20 + 

Το ηλεκτρικό ποδήλατο ADO A20+ έχει αναγνωριστεί για τα προηγμένα χαρακτηριστικά του και θεωρείται ένα χρήσιμο και εύπορο ελαφρύ πτυσσόμενο ηλεκτρικό ποδήλατο, κατάλληλο για διαφορετικά εδάφη και αναβάτες διαφορετικού ύψους. Ακολουθεί μια ολοκληρωμένη επισκόπηση με βάση τις πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν

ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΕΤΕ ΤΏΡΑ ΜΕ ΠΡΌΣΘΕΤΗ ΈΚΠΤΩΣΗ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Πλαίσιο: Κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου, το ADO A20+ είναι ταυτόχρονα ελαφρύ και ανθεκτικό, με καθαρό βάρος 21 kg και μέγιστη χωρητικότητα ωφέλιμου φορτίου 120 kg .
Αναδιπλούμενο: Διαθέτει σχεδιασμό γρήγορης αναδίπλωσης για εύκολη μεταφορά, καθιστώντας το βολικό για μεταφορά στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου σας .
Χρώμα και δομή: Έρχεται σε ένα κομψό μαύρο και λευκό χρώμα με μια όμορφη δομή .

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Κινητήρας: Ο κινητήρας είναι πολύ καλός για να λειτουργεί με την ταχύτητα του κινητήρα: Εξοπλισμένο με κινητήρα DC χωρίς ψήκτρες 350W, το ADO A20+ μπορεί να φτάσει σε μέγιστη ταχύτητα 35 km/h όταν είναι ξεκλείδωτο .
Μπαταρία: Διαθέτει μπαταρία ιόντων λιθίου 10,4Ah, η οποία προσφέρει μέγιστη απόσταση 80 χιλιομέτρων και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση μέσα σε 4-6 ώρες .
Τρόποι λειτουργίας: Το ποδήλατο προσφέρει τρεις τρόπους λειτουργίας, συμπεριλαμβανομένων των αμιγώς ηλεκτρικών, της υποβοήθησης με πεντάλ και του χειροκίνητου .
Ταχύτητα και εμβέλεια: Η ηλεκτρική εμβέλεια είναι περίπου 50 χιλιόμετρα, ενώ η εμβέλεια υποβοήθησης είναι περίπου 80-100 χιλιόμετρα .
Μετάδοση κίνησης: Διαθέτει κιβώτιο ταχυτήτων Shimano 7 ταχυτήτων, επιτρέποντας μια ομαλή εμπειρία οδήγησης .
Άνεση και ασφάλεια
Απορρόφηση κραδασμών: Το ποδήλατο διαθέτει ένα μπροστινό πιρούνι και σωλήνα σέλας διπλού μοντέλου αμορτισέρ για άνετη οδήγηση .
Ελαστικά: Διαθέτει φουσκωτούς τροχούς από καουτσούκ 20 ιντσών που είναι κατάλληλοι για διάφορους χώρους .
Φρένα: Το ADO A20+ είναι εξοπλισμένο με διπλά δισκόφρενα μπροστά και πίσω για αξιόπιστο φρενάρισμα .
Πρόσθετα χαρακτηριστικά
Οθόνη LCD: Μια οθόνη LCD στο τιμόνι παρέχει βασικές πληροφορίες για την ποδηλασία, όπως η ταχύτητα, η στάθμη της μπαταρίας και η χιλιομετρική απόσταση .
Θύρα φόρτισης USB: Διατίθεται θύρα USB και θήκη smartphone, που σας επιτρέπει να φορτίζετε τις συσκευές σας κατά τη διάρκεια της οδήγησης .
Διαχείριση ασφάλειας: Το ποδήλατο περιλαμβάνει προστασία από υπερθέρμανση, βραχυκύκλωμα, υπερένταση, υπό τάση και υπερφόρτιση .

ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΕΤΕ ΤΏΡΑ ΜΕ ΠΡΌΣΘΕΤΗ ΈΚΠΤΩΣΗ


ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Υποστήριξη μετά την πώληση: Η ADO παρέχει επαγγελματική υποστήριξη μετά την πώληση και είναι γνωστή για την υπομονή και τη βοήθειά της στην επίλυση προβλημάτων .
Εγγύηση: Η ADO προσφέρει εγγύηση 10 ετών για το μεταλλικό πλαίσιο και εγγύηση 1 έτους για άλλα μέρη, μαζί με ισόβια τεχνική υποστήριξη .
Πλεονεκτήματα
Ελαφρύ και φορητό λόγω του πτυσσόμενου σχεδιασμού του.
Υψηλότερη ισχύς κινητήρα σε σύγκριση με πολλούς ανταγωνιστές.
Ρυθμιζόμενο ύψος και εργονομικός σχεδιασμός για την άνεση του αναβάτη.
Ενισχυμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας και αξιόπιστη υποστήριξη μετά την πώληση.

Μειονεκτήματα

Ορισμένοι χρήστες έχουν αναφέρει ότι η μπαταρία μπορεί να απαιτεί επαναφόρτιση νωρίτερα από το αναμενόμενο .
Η θέση της κλειδαρότρυπας κάτω από το πλαίσιο για την κλειδαριά τροφοδοσίας/μπαταρίας μπορεί να είναι δύσκολη .

Ετυμηγορία

Το ADO A20+ συνιστάται ανεπιφύλακτα για τον συνδυασμό επιδόσεων, άνεσης και ευκολίας. Ξεχωρίζει με τον ισχυρό κινητήρα, την εντυπωσιακή ταχύτητα και τα πρόσθετα πρακτικά χαρακτηριστικά του. Με μια ανταγωνιστική τιμή και ισχυρές υπηρεσίες μετά την πώληση, το ADO A20+ προσφέρει εξαιρετική αξία για όσους επιχειρούν να μπουν στον κόσμο των ηλεκτρονικών ποδηλάτων .

Σημείωση: Οι μετρήσεις επιδόσεων, όπως η εμβέλεια και η ταχύτητα, ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το βάρος του αναβάτη, το έδαφος και άλλες συνθήκες οδήγησης.

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.