Politika privatnosti EN/GR

 

 

 

 

ENGLISH AND GREEK LANGUAGE PREVAIL

This Privacy Policy describes how our company collects, uses and discloses your Personal Data when you visit our website (www.epedals.eu) or you contact us to find out about the products we promote through our company and our website..

Collection of Personal Information

When you visit our Website, we collect certain information about your device, your interaction with our Website and information necessary to process your orders. We may also collect additional information when you contact us that is used to best support our referrals. In this Privacy Policy, we refer to any information that can uniquely identify an individual (including the following information) as “Personal Information”. See the list below for more information about the Personal Information we collect and why.

Device information

•Examples of personal information collected: internet browser version, IP address, time zone, cookie information, which websites or products you view, search terms and how you interact with our website

•Purpose of collection: to load the website accurately for you and to perform analysis on website usage to optimize our website.

•Collection Source: Collected automatically when you access our Website using cookies, logs, web beacons, tags or pixels.

•Disclosure for business purpose: sharing with our Shopify processor.

Customer support information and receiving orders, shipping, pricing

•Examples of personal information collected: name, email address, postal address and telephone number.

•Purpose of collection: providing customer support.

•Collection source: collected from you.

• Disclosure for a business purpose: a) The provision of the services you trust us and wish to receive from us, such as the purchase of products (e.g. the purchase of a laptop) and consequently the fulfillment of our contractual obligations in this context (the need to process the data in the context of fulfilling our contractual obligation or in the pre-contractual stage at your request to provide our services to you), to confirm your orders, for after-sales support, contact you about your orders and generally where reasonably necessary or required to best serve you. (b) We conduct customer satisfaction surveys in order to improve the services and products provided. (c) Compliance with an obligation imposed by law, such as regulatory compliance for tax purposes. (d) The consent you provide under the specific conditions defined by the legal framework, in order to: subscribe to the newsletter, receive updates on products, services, news and offers as well as send you personalized updates.

Minors

The website is not intended for persons under the age of 16. We do not knowingly collect personal Information from children. If you are the parent or guardian and believe that your child has provided us with Personal Information, please contact us at the address below to request deletion.

Sharing of Personal Information

We share your personal information with service providers to help us provide our services and fulfill our contracts with you as described above. For example:

-We use Shopify to power our online store. You can read more about how Shopify uses your --Personal Information here: https://www.shopify.com/legal/privacy.

-We may share your personal information to comply with applicable laws and regulations, to respond to a subpoena, search warrant or other lawful request for information we receive, or to otherwise protect our rights.

-We may share your information with service providers used to provide services to you

-We may share your information with third party suppliers where we are promoters of their products, in order for them to bill you for information on their products and also to support you after the sale.

Behavioral advertising

As described above, we use your Personal Information to provide you with targeted advertising or marketing communications that we believe may be of interest to you. For example:

We use Google Analytics to help us understand how our customers use the Website. You can read more about how Google uses your personal data here: https://policies.google.com/privacy?hl=en. You can also opt out of Google Analytics here: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

We share information about your use of the Site, your purchases, and your interaction with our ads on other sites with our advertising partners. We collect and share some of this information

You can opt out of targeted advertising:

FACEBOOK - https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

GOOGLE - https://www.google.com/settings/ads/anonymous

BING - https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads]

In addition, you may opt out of some of these services by going to the Digital Advertising Alliance opt-out portal at: http://optout.aboutads.info/.

Use of personal information

We use your personal information to provide you with our services, which include: offering products for sale, processing payments, shipping and fulfilling your order, and informing you of new products, services and offers.

Legal basis

In accordance with the General Data Protection Regulation ("GDPR"), if you are a resident of the European Union, we process your personal information in accordance with the following legal bases.

your consent;

-The performance of the contract between you and the website.

- Compliance with our legal obligations.

-To protect your vital interests.

- To carry out tasks performed in the public interest;

-For our legitimate interests, which do not override your fundamental rights and freedoms.

Retention of information

When you place an order through the Site or otherwise, we will retain your personal information for our records unless and until you ask us to delete that information. For more information about the right to erasure, please see the "Your rights" section below.

Automatic decision making

If you are an EU resident, you have the right to object to processing based solely on automated decision-making (which includes profiling) where such decision-making has legal consequences for you or significantly affects you.

We do NOT engage in fully automated decision-making that has a legal or otherwise significant effect using customer data.

Our Shopify processor uses limited automated decision-making to prevent fraud that has no legal or otherwise significant effect on you.

Services that include elements of automated decision-making include:

Temporary deny list of IP addresses associated with repeated failed transactions. This denylist persists for a small number of hours.

Temporary blacklist of credit cards associated with unregistered IP addresses. This denylist remains for a small number of days.

CCPA

If you are a California resident, you have the right to access the Personal Information we maintain about you (also known as the “Right to Know”), transfer it to a new service, and request that your Personal Information be corrected, updated, or deleted. If you wish to exercise these rights, please contact us via the contact details listed on the website contact page.

If you wish to appoint an authorized representative to make these requests on your behalf, please contact us at the address below.

Cookies

A cookie is a small amount of information that is received on your computer or device when you visit our Website. We use a number of different cookies, including functional, performance, advertising and social media or content cookies. Cookies improve your browsing experience by allowing the website to remember your actions and preferences (such as login and region selection). This means you don't have to re-enter this information every time you return to the site or browse from one page to another. Cookies also provide information about how people use the website, for example whether it is their first visit or whether they are frequent visitors.

Necessary cookies for the function of the website

Name

Function

_ab

Used in connection with access to admin.

_secure_session_id

Used in connection with navigation through a storefront.

cart

Used in connection with shopping cart.

cart_sig

Used in connection with checkout.

cart_ts

Used in connection with checkout.

checkout_token

Used in connection with checkout.

secret

Used in connection with checkout.

secure_customer_sig

Used in connection with customer login.

storefront_digest

Used in connection with customer login.

_shopify_u

Used to facilitate updating customer account information.

Reports and analyses

Name

Function

_tracking_consent

Tracking preferences.

_landing_page

Track landing pages

_orig_referrer

Track landing pages

_s

Shopify analytics.

_shopify_fs

Shopify analytics.

_shopify_s

Shopify analytics.

_shopify_sa_p

Shopify analytics relating to marketing & referrals.

_shopify_sa_t

Shopify analytics relating to marketing & referrals.

_shopify_y

Shopify analytics.

_y

Shopify analytics.

 The length of time a cookie remains on your computer or mobile device depends on whether it is a "persistent" or "session" cookie. Session cookies last until you stop browsing and persistent cookies last until they expire or are deleted. Most of the cookies we use are persistent and will expire between 30 minutes and two years from the date they are downloaded to your device.

You can control and manage cookies in a number of ways. Please note that removing or blocking cookies may adversely affect your user experience and parts of our website may no longer be fully accessible.

Most browsers automatically accept cookies, but you can choose whether or not to accept them through your browser controls, often found in your browser's "Tools" or "Preferences" menu. More information on how to modify your browser settings or how to block, manage or filter cookies can be found in your browser's help file or through websites such as www.allaboutcookies.org.

Additionally, please note that blocking cookies may not completely prevent the way we share information with third parties, such as our advertising partners. To exercise your rights or opt out of certain uses of your information by these parties, please follow the instructions in the "Behavioral Advertising" section above.

Do not track
Please note that because there is no consistent industry understanding of how to respond to Do Not Track signals, we do not change our data collection and usage practices when we detect such a signal from your browser.

Changes
We may update this Privacy Policy from time to time to reflect, for example, changes in our practices or for other operational, legal or regulatory reasons.

Contact
For more information about our privacy practices, if you have questions or if you would like to file a complaint, please contact us by e-mail at support@epedals.eu or by mail using the details provided below:

Modern Corner, Galinis 2, 16672 Athens, Greece

Last updated 21/2/2022

If you are not satisfied with our response to your complaint, you have the right to submit your complaint to the relevant data protection authority. You can contact your local data protection authority or our supervisory authority here: https://www.dataprotection.gr/

 

ebikes online

 

Πολιτική Απορρήτου (Ελληνικά)

 

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου περιγράφει πώς η εταιρεία μας συλλέγει, χρησιμοποιεί και αποκαλύπτει τα Προσωπικά Δεδομένα σας όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας (www.epedals.eu) ή όταν επικοινωνείτε μαζί μας για να μάθετε σχετικά με τα προϊόντα που προωθούνται από την εταιρείια μας και τον ιστότοπο μας.

Συλλογή Προσωπικών Πληροφοριών

Όταν επισκέπτεστε τον Ιστότοπο μας, συλλέγουμε ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή σας, την αλληλεπίδρασή σας με τον Ιστότοπο μας και τις απαραίτητες πληροφορίες για την επεξεργασία των αγορών σας. Ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε πρόσθετες πληροφορίες όταν επικοινωνείτε μαζί μας που χρησιμοποιόυνται για την βέλτιστη υποστήριξη των πελατών μας. Στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, αναφερόμαστε σε οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να προσδιορίσει μοναδικά ένα άτομο (συμπεριλαμβανομένων των παρακάτω πληροφοριών) ως «Προσωπικά στοιχεία». Δείτε την παρακάτω λίστα για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Προσωπικές Πληροφορίες που συλλέγουμε και γιατί.

Πληροφορίες συσκευής

Παραδείγματα συλλεγόμενων προσωπικών πληροφοριών: έκδοση του προγράμματος περιήγησης στο internet, διεύθυνση IP, ζώνη ώρας, πληροφορίες cookies, ποιοι ιστότοποι ή προϊόντα βλέπετε, όροι αναζήτησης και πώς αλληλεπιδράτε με τον ιστότοπο μας

Σκοπός συλλογής: για τη φόρτωση του ιστότοπου με ακρίβεια για εσάς και για την εκτέλεση αναλύσεων στη χρήση του ιστότοπου για τη βελτιστοποίηση του ιστότοπού μας.

Πηγή συλλογής: Συλλέγεται αυτόματα όταν αποκτάτε πρόσβαση στον Ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας cookies, αρχεία καταγραφής, web beacons, ετικέτες ή pixel.

Αποκάλυψη για επαγγελματικό σκοπό: μοίρασμα με τον επεξεργαστή μας Shopify.

Πληροφορίες υποστήριξης πελατών και λήψης παραγγελιών αποστολή , τιμολόγηση

Παραδείγματα προσωπικών πληροφοριών που συλλέγονται: όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ταχυδρομική διεύθυνση και αριθμός τηλεφώνου.

Σκοπός συλλογής: παροχή υποστήριξης πελατών.

Πηγή συλλογής: συλλέχθηκε από εσάς.

Γνωστοποίηση για επιχειρηματικό σκοπό: α) Η παροχή των υπηρεσιών που μας εμπιστεύεστε και επιθυμείτε να λαμβάνετε από εμάς, όπως η αγορά προϊόντων (π.χ. αγορά φορητού υπολογιστή) και κατά συνέπεια η εκπλήρωση των συμβατικών μας υποχρεώσεων σε αυτό το πλαίσιο (την ανάγκη επεξεργασίας των δεδομένων στο πλαίσιο εκπλήρωσης της συμβατικής μας υποχρέωσης ή στο προσυμβατικό στάδιο κατόπιν αιτήματός σας για την παροχή των υπηρεσιών μας σε εσάς), για την απόδειξη των παραγγελιών σας, για την υποστήριξη μετά την πώληση, επικοινωνήστε μαζί σας σχετικά με τις παραγγελίες σας και γενικά όπου είναι ευλόγως απαραίτητο ή απαιτείται για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας. (β) Διενεργούμε έρευνες ικανοποίησης πελατών με σκοπό τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων. (γ) Συμμόρφωση με υποχρέωση που επιβάλλεται από το νόμο, όπως η κανονιστική συμμόρφωση για φορολογικούς σκοπούς. (δ) Η συγκατάθεση που παρέχετε υπό τις ειδικές προϋποθέσεις που ορίζει το νομικό πλαίσιο, προκειμένου: να εγγραφείτε στο newsletter, να λαμβάνετε ενημερώσεις για προϊόντα, υπηρεσίες, νέα και προσφορές καθώς και να σας στέλνουμε εξατομικευμένες ενημερώσεις.

Ανήλικοι

Ο ιστότοπος δεν προορίζεται για άτομα κάτω των 16 ετών. Δεν συλλέγουμε σκόπιμα Προσωπικές Πληροφορίες από παιδιά. Εάν είστε ο γονέας ή ο κηδεμόνας και πιστεύετε ότι το παιδί σας μας έχει παράσχει Προσωπικά Στοιχεία, επικοινωνήστε μαζί μας στην παρακάτω διεύθυνση για να ζητήσετε τη διαγραφή.

Κοινή χρήση προσωπικών πληροφοριών

Μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία με τους παρόχους υπηρεσιών για να μας βοηθήσουν να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας και να εκπληρώσουμε τις συμβάσεις μας μαζί σας, όπως περιγράφεται παραπάνω. Για παράδειγμα:

-Χρησιμοποιούμε το Shopify για να τροφοδοτήσουμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το πώς το Shopify χρησιμοποιεί τα --Προσωπικά σας στοιχεία εδώ: https://www.shopify.com/legal/privacy.

-Μπορεί να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να συμμορφωθούμε με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς, για να απαντήσουμε σε κλήτευση, ένταλμα έρευνας ή άλλο νόμιμο αίτημα για πληροφορίες που λαμβάνουμε ή για να προστατεύσουμε με άλλο τρόπο τα δικαιώματά μας.

-Μπορεί να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με τους παρόχους υπηρεσιών που χρησιμοποιούνται για την παροχή υπηρεσιών σε εσάς

-Μπορεί να κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σας σε τρίτους προμηθευτές όπου είμαστε προωθητές των προϊόντων τους, προκειμένου να σας τιμολογήσουν να ζητήσετε πληροφορίες για τα προιόντα τους αλλά και να σας υποστηρίξουν μετά την πώληση.

Διαφήμιση βάσει συμπεριφοράς

Όπως περιγράφεται παραπάνω, χρησιμοποιούμε τις Προσωπικές σας Πληροφορίες για να σας παρέχουμε στοχευμένες διαφημίσεις ή επικοινωνίες μάρκετινγκ που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Για παράδειγμα:

Χρησιμοποιούμε το Google Analytics για να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε πώς χρησιμοποιούν οι πελάτες μας τον Ιστότοπο. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η Google χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας στοιχεία εδώ: https://policies.google.com/privacy?hl=el. Μπορείτε επίσης να εξαιρεθείτε από το Google Analytics εδώ: https://tools.google.com/ dlpage/gaoptout.

Μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπου, τις αγορές σας και την αλληλεπίδρασή σας με τις διαφημίσεις μας σε άλλους ιστότοπους με τους διαφημιστικούς μας συνεργάτες. Συλλέγουμε και μοιραζόμαστε ορισμένες από αυτές τις πληροφορίες

Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη στοχευμένη διαφήμιση:

FACEBOOK - https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

GOOGLE - https://www.google.com/settings/ads/anonymous

BING - https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads]

Επιπλέον, μπορείτε να εξαιρεθείτε από ορισμένες από αυτές τις υπηρεσίες μεταβαίνοντας στην πύλη εξαίρεσης της Digital Advertising Alliance στη διεύθυνση: http://optout.aboutads.info/.

Χρήση προσωπικών πληροφοριών

Χρησιμοποιούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, οι οποίες περιλαμβάνουν: προσφορά προϊόντων προς πώληση, διεκπεραίωση πληρωμών, αποστολή και εκτέλεση της παραγγελίας σας και ενημέρωση για νέα προϊόντα, υπηρεσίες και προσφορές.

Νόμιμη βάση

Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων ("GDPR"), εάν είστε κάτοικος του Ευρωπαϊκής Ενωσης, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία σύμφωνα με τις ακόλουθες νόμιμες βάσεις.

Η συγκατάθεσή σας·

-Η εκτέλεση της σύμβασης μεταξύ εσάς και του ιστότοπου.

-Συμμόρφωση με τις νομικές μας υποχρεώσεις.

-Για να προστατέψετε τα ζωτικά σας συμφέροντα.

-Να εκτελεί καθήκοντα που εκτελούνται προς το δημόσιο συμφέρον·

-Για τα νόμιμα συμφέροντά μας, τα οποία δεν υπερισχύουν των θεμελιωδών δικαιωμάτων και ελευθεριών σας.

Διακράτηση πληροφορίας

Όταν κάνετε μια παραγγελία μέσω της Ιστοσελίδας ή κατά οποιδήποτε τρόπο, θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για τα αρχεία μας, εκτός εάν και μέχρι να μας ζητήσετε να διαγράψουμε αυτές τις πληροφορίες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δικαίωμα διαγραφής, ανατρέξτε στην ενότητα «Τα δικαιώματά σας» παρακάτω.

Αυτόματη λήψη αποφάσεων

Εάν είστε κάτοικος του ΕΕ, έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία που βασίζεται αποκλειστικά στην αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων (η οποία περιλαμβάνει τη δημιουργία προφίλ), όταν αυτή η λήψη απόφασης έχει νομικές συνέπειες για εσάς ή σας επηρεάζει σημαντικά.

Εμείς ΔΕΝ συμμετέχουμε σε πλήρως αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων που έχει νομική ή άλλως σημαντική επίδραση χρησιμοποιώντας δεδομένα πελατών.

Ο επεξεργαστής μας Shopify χρησιμοποιεί περιορισμένη αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων για την πρόληψη απάτης που δεν έχει νομική ή άλλως σημαντική επίδραση σε εσάς.

Οι υπηρεσίες που περιλαμβάνουν στοιχεία αυτοματοποιημένης λήψης αποφάσεων περιλαμβάνουν:

Λίστα προσωρινής άρνησης διευθύνσεων IP που σχετίζονται με επαναλαμβανόμενες αποτυχημένες συναλλαγές. Αυτό το denylist επιμένει για μικρό αριθμό ωρών.

Προσωρινή λίστα απόρριψης πιστωτικών καρτών που σχετίζονται με μη καταχωρημένες διευθύνσεις IP. Αυτό το denylist παραμένει για μικρό αριθμό ημερών.

CCPA

Εάν είστε κάτοικος Καλιφόρνια, έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στις Προσωπικές Πληροφορίες που διατηρούμε για εσάς (γνωστές και ως «Δικαίωμα στη Γνώση»), να τις μεταφέρετε σε μια νέα υπηρεσία και να ζητήσετε τη διόρθωση των Προσωπικών σας Στοιχείων , ενημερώθηκε ή διαγράφηκε. Εάν θέλετε να ασκήσετε αυτά τα δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω των στοιχείων επικοινωνίας που αναφέρονται στη σελίδα επικοινωνίας του ιστότοπου.

Εάν θέλετε να ορίσετε έναν εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο για να υποβάλει αυτά τα αιτήματα για λογαριασμό σας, επικοινωνήστε μαζί μας στην παρακάτω διεύθυνση.

Cookies

Ένα cookie είναι μια μικρή ποσότητα πληροφοριών που λαμβάνεται στον υπολογιστή ή τη συσκευή σας όταν επισκέπτεστε τον Ιστότοπό μας. Χρησιμοποιούμε έναν αριθμό διαφορετικών cookies, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργικών, των επιδόσεων, της διαφήμισης και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή των cookies περιεχομένου. Τα cookies βελτιώνουν την εμπειρία περιήγησής σας επιτρέποντας στον ιστότοπο να θυμάται τις ενέργειες και τις προτιμήσεις σας (όπως σύνδεση και επιλογή περιοχής). Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να εισάγετε ξανά αυτές τις πληροφορίες κάθε φορά που επιστρέφετε στον ιστότοπο ή κάνετε περιήγηση από τη μια σελίδα στην άλλη. Τα cookies παρέχουν επίσης πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τον ιστότοπο, για παράδειγμα εάν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτονται ή αν είναι συχνοί επισκέπτες.

Cookies απαραιτητα για την λειτουργεία του site

Name

Function

_ab

Used in connection with access to admin.

_secure_session_id

Used in connection with navigation through a storefront.

cart

Used in connection with shopping cart.

cart_sig

Used in connection with checkout.

cart_ts

Used in connection with checkout.

checkout_token

Used in connection with checkout.

secret

Used in connection with checkout.

secure_customer_sig

Used in connection with customer login.

storefront_digest

Used in connection with customer login.

_shopify_u

Used to facilitate updating customer account information.

Αναφορές και αναλύσεις

Name

Function

_tracking_consent

Tracking preferences.

_landing_page

Track landing pages

_orig_referrer

Track landing pages

_s

Shopify analytics.

_shopify_fs

Shopify analytics.

_shopify_s

Shopify analytics.

_shopify_sa_p

Shopify analytics relating to marketing & referrals.

_shopify_sa_t

Shopify analytics relating to marketing & referrals.

_shopify_y

Shopify analytics.

_y

Shopify analytics.

 

το χρονικό διάστημα κατά το οποίο ένα cookie παραμένει στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας εξαρτάται από το αν πρόκειται για cookie "μόνιμο" ή "συνεδριακό". Τα cookie περιόδου λειτουργίας διαρκούν μέχρι να σταματήσετε την περιήγηση και τα μόνιμα cookie διαρκούν μέχρι να λήξουν ή να διαγραφούν. Τα περισσότερα από τα cookies που χρησιμοποιούμε είναι μόνιμα και θα λήξουν μεταξύ 30 λεπτών και δύο ετών από την ημερομηνία λήψης τους στη συσκευή σας.

Μπορείτε να ελέγξετε και να διαχειριστείτε τα cookies με διάφορους τρόπους. Λάβετε υπόψη ότι η κατάργηση ή ο αποκλεισμός των cookies μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την εμπειρία χρήστη σας και μέρη του ιστότοπού μας ενδέχεται να μην είναι πλέον πλήρως προσβάσιμα.

Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης δέχονται αυτόματα cookie, αλλά μπορείτε να επιλέξετε εάν θα αποδεχτείτε ή όχι μέσω των στοιχείων ελέγχου του προγράμματος περιήγησής σας, τα οποία βρίσκονται συχνά στο μενού "Εργαλεία" ή "Προτιμήσεις" του προγράμματος περιήγησής σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο τροποποίησης των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησής σας ή τον τρόπο αποκλεισμού, διαχείρισης ή φιλτραρίσματος των cookie μπορείτε να βρείτε στο αρχείο βοήθειας του προγράμματος περιήγησής σας ή μέσω ιστοτόπων όπως το www.allaboutcookies.org.

Επιπλέον, λάβετε υπόψη ότι ο αποκλεισμός των cookies ενδέχεται να μην εμποδίσει πλήρως τον τρόπο με τον οποίο μοιραζόμαστε πληροφορίες με τρίτα μέρη, όπως οι διαφημιστικοί μας συνεργάτες. Για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας ή να εξαιρεθείτε από ορισμένες χρήσεις των πληροφοριών σας από αυτά τα μέρη, ακολουθήστε τις οδηγίες στην ενότητα "Διαφήμιση βάσει συμπεριφοράς" παραπάνω.

Do not track
Λάβετε υπόψη ότι επειδή δεν υπάρχει συνεπής κατανόηση του κλάδου σχετικά με τον τρόπο απόκρισης στα σήματα "Do Not Track", δεν αλλάζουμε τις πρακτικές συλλογής και χρήσης δεδομένων μας όταν εντοπίζουμε ένα τέτοιο σήμα από το πρόγραμμα περιήγησής σας.

Αλλαγές
Ενδέχεται να ενημερώνουμε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου κατά καιρούς προκειμένου να αντικατοπτρίζουμε, για παράδειγμα, αλλαγές στις πρακτικές μας ή για άλλους λειτουργικούς, νομικούς ή ρυθμιστικούς λόγους.

Επικοινωνία
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, εάν έχετε ερωτήσεις ή εάν θέλετε να υποβάλετε ένα παράπονο, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στη διεύθυνση support@epedals.eu ή μέσω ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που παρέχονται παρακάτω:

Modern Corner, Γαλήνης 2, 16672 Αθήνα, Ελλάδα

Τελευταία ενημέρωση 20/1/2022

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την απάντησή μας στην καταγγελία σας, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε την καταγγελία σας στην αρμόδια αρχή προστασίας δεδομένων. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την τοπική αρχή προστασίας δεδομένων ή με την εποπτική αρχή μας εδώ: https://www.dataprotection.gr/

 

 

                                         electric bikes online